Loading...
 

آشپزی با محصولات شیرآوران و تی.اس.تی

سوفله فرانسوی

15 دی 94 برای نظر دادن اولین باش!
سوفله فرانسوی

مواد لازم

• ۱ بسته پنیر پیتزای ۱۸۰ گرمی تی.اس.تی
• ۵ عدد تخم مرغ
• ۲ لیوان شیر
• ۵۰ گرم آرد
• ۵۰ گرم کره
• به میزان دلخواه نمک و فلفل

 

روش پخت


ابتدا فر را گرم کنید تا برای پختن سوفله آماده شود.
کره را داخل تابه بیاندازید و روی حرارت ملایم ذوب کنید. آرد را بامقداری نمک مخلوط کرده و ۳ مرتبه الک کنید تا هوا خورده و سبک شود. سپس آن را کم کم به کره اضافه و با هم مخلوط‌شان کنید. شیر را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید. این کار را تا زمانی که شیر جوش بیاید انجام دهید و پس از جوش آمدن شیر تابه را از روی حرارت بردارید. تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و زرده و سفیده‌اش را از هم جدا کنید. زرده تخم مرغ را به مواد داخل تابه اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید. سپس با سرعت پنیر پیتزا را هم اضافه کنید و دوباره مخلوط را هم بزنید. توجه داشته باشید که زرده تخم مرغ و پنیر باید تقریبا بدون فاصله از هم اضافه شوند.

سفیده‌های تخم مرغ و مقدار کمی نمک را خوب با همزن بزنید تا خودشان را بگیرند. اجازه دهید مایه سوفله خنک شود، سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی مخلوط را هم بزنید.

ظرف مناسب و نچسبی را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره‌های ظرف را بپوشانید. سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فر-که از قبل گرم کرده‌اید-به مدت ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حرارت دهید. در پایان سوفله را داغ سرو کنید.

 

نکته‌ها


۱- در صورت تمایل مقداری بیکینگ پودر و یا جوش شیرین به مواد اضافه کنید تا بهتر پف کنند.

۲- اگر روی سوفله در زمان گفته شده برشته نشد می‌توانید برای ۱ تا ۲ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

۳- در نیم ساعت اول ‍پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله‌تان نخوابد. اصل یک سوفله خوب به مقدار پف آن است.

این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌)
30713 بازدید
نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

  همه محصولات