Loading...
 

آشپزی با محصولات شیرآوران و تی.اس.تی

گراتن ماهی دودی

16 دی 94 برای نظر دادن اولین باش!
گراتن ماهی دودی

مواد لازم (برای ۴ نفر):

• ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
• ۶۰۰ گرم فیله‌ی ماهی دودی بدون استخوان و پوست گرفته
• ۱ بسته پنیر موزارلای ۱۸۰ گرمی ی.اس.تی
• ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
• ۲۰۰ سی سی خامه پرچرب
• نمک و فلفل به میزان دلخواه
• ۴ عدد سیب زمینی آب‌پز کوچک


روش پخت:


فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

کف یک ظرف گود و مناسب برای فر را با کمی کره چرب کنید و گوجه‌فرنگی‌ها را در آن بچینید. سپس فیله ماهی را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با نصف خامه و ادویه مخلوط کنید و روی لایه‌ی گوجه‌فرنگی بچینید. روی آن‌ها پنیر موزارلای تی.اس.تی بریزید و بقیه خامه را هم به همزاه پیازچه‌ها روی لایه‌ی پنیر بریزید.

ظرف را داخل فر قرار دهید و بگذارید برای ۲۰ دقیقه بماند تا رنگ روی گراتن طلایی شود. گراتن را با سیب‌زمینی‌های آب‌پز سرو کنید

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
31553 بازدید
نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

  همه محصولات