چاپ کردن این صفحه

گراتن ماهی دودی

16 دی 94 برای نظر دادن اولین باش!
گراتن ماهی دودی

مواد لازم (برای ۴ نفر):

• ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
• ۶۰۰ گرم فیله‌ی ماهی دودی بدون استخوان و پوست گرفته
• ۱ بسته پنیر موزارلای ۱۸۰ گرمی ی.اس.تی
• ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
• ۲۰۰ سی سی خامه پرچرب
• نمک و فلفل به میزان دلخواه
• ۴ عدد سیب زمینی آب‌پز کوچک


روش پخت:


فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

کف یک ظرف گود و مناسب برای فر را با کمی کره چرب کنید و گوجه‌فرنگی‌ها را در آن بچینید. سپس فیله ماهی را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با نصف خامه و ادویه مخلوط کنید و روی لایه‌ی گوجه‌فرنگی بچینید. روی آن‌ها پنیر موزارلای تی.اس.تی بریزید و بقیه خامه را هم به همزاه پیازچه‌ها روی لایه‌ی پنیر بریزید.

ظرف را داخل فر قرار دهید و بگذارید برای ۲۰ دقیقه بماند تا رنگ روی گراتن طلایی شود. گراتن را با سیب‌زمینی‌های آب‌پز سرو کنید

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
31626 بازدید
-->